/ Investitori / Amembal – Necula in Romania: Seminar de Leasing in Bucuresti

Investitori

18/09/2012

Amembal – Necula in Romania: Seminar de Leasing in Bucuresti

Sudhir Amembal, CEO la Amembal and Associates si Ioana Necula, CEO la International Leasing, anunta formarea unui parteneriat pentru a deservi nevoile specifice ale pietelor emergente, pentru prestarea de servicii de training si consultanta.

 

 

Parteneriatul va debuta prin organizarea unui seminar de doua zile intitulat „Winning with Leasing” care va fi condus de Sudhir Amembal. Seminarul se va desfasura in Bucuresti in perioada 18 - 19 septembrie 2012. Acesta este seminarul care l-a facut faimos pe Amembal si la care au participat pana acum peste 30 000 de specialisti de leasing la nivel international.

Varietatea temelor abordate in acest seminar va permite participantilor sa inteleaga in profunzime semnificatia leasingului; cum sa beneficieze de dezvoltarea sa strategica globala, cum sa creasca profitabilitatea si cum sa adopte noile reguli in aceasta perioada dificila din punct de vedere economic. Obiectivul seminarului se va atinge prin prezentarea celor mai bune practici internationale in ceea ce priveste stabilirea ofertelor de pret, combaterea competitorilor si valoarea adaugata.

Seminarul acopera in detaliu teme importante, ca de exemplu: finantarea, mecanisme de livrare a serviciilor, stabilirea si monitorizarea obiectivelor financiare, crestere prin excelenta operationala si monitorizarea costurilor.

Pentru mai multe informatii si detalii despre cum puteti sa va inregistrati la acest seminar, contactati va rog pe reprezentantul Amembal and Associates  - Kelly Farnham la kelly@amembalandassociates.com .