/ Termeni si conditii

Termeni si conditii

Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati in totalitate termenii si conditiile stipulate in cele ce urmeaza. Vizitarea in continuare a acestui website presupune ca sunteti in totalitate de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.leasing.ro.

Continutul paginilor website-ului www.leasing.ro este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate IFN International Leasing Iasi SA.

Toate materialele (incluzand fara limitari toate articolele, textele, imaginile, logo-urile si design-ul) continute in acest site sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris al IFN International Leasing Iasi  SA. Nu aveti voie sa modificati continutul acestor pagini.

Nu aveti voie sa modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, publicati, reproduceti, creati derivate din nicio informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul site-ului.

Totusi puteti face download sau copia materialele specifice oferite pentru download sau copiere. Nu le puteti folosi in scopuri comerciale; sunt destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale.

Pentru orice intrebari sau cereri de folosire a materialelor de pe acest website va rugam sa ne contactati la office@leasing.ro.


Reguli de confidentialitate

Pentru a raspunde intrebarilor dumneavoastra sau pentru a tine evidente despre folosirea site-ului nostru, poate apare necesitatea de a va cere informatii cu caracter personal, cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon. Aceste informatii insa nu vor fi folosite pentru a va transmite alte oferte sau informatii despre serviciile firmei noastre fara acordul dvs. 

IFN International Leasing Iasi  SA se obliga sa protejeze confidentialitatea vizitatorilor site-ului sau. Nici un fel de informatii cu caracter personal nu vor fi transmise catre terti, cu exceptia acelor terti parteneri IFN International Leasing Iasi  SA care asigura buna functionare a acestui site.

Totusi putem furniza unor terti informatii de ordin general referitoare la vanzari, trafic in site precum si alte informatii, insa aceste statistici nu vor contine date cu caracter personal.

Acest site poate utiliza tehnologii care ne permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre dvs: adresa de Internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, informatii despre traficul realizat prin site-ul nostru.

Toate aceste informatii colectate de IFN International Leasing Iasi  SA prin intermediul site-ului au scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor oferite de site, dar si a serviciilor IFN International Leasing Iasi  SA.