/ Despre noi

Referinte

Lucram cu cei mai buni dintre cei buni. Iata ce spun ei despre noi.

 • International Leasing a avut un rol exceptional de important in formarea unei piete de leasing, in stabilirea unor standarde de calitate si in mod special in educarea populatiei Romaniei pentru utilizarea serviciilor de leasing de o maniera profitabila pentru societate sau pentru persoanele private care-l utilizeaza. Managementul societatii extrem de performant, cu o buna reputatie in piata, a fost ceea ce a contribuit in mod decisiv la rezultatele firmei. Din acest punct de vedere ca banca suntem fericiti ca am avut un astfel de client si suntem siguri ca vom avea ocazia sa colaboram si pe viitor in aceleasi conditii excelente.

  Marinel Burduja
  Head of Corporate Banking Division
  Raiffeisen Bank

 • Povestea noastra a inceput in ianuarie 2004 cand aveam nevoie urgenta de un autoturism. Am trecut prin fata International Leasing, am intrat, mi-a placut si in cateva zile am avut masina dorita.

  Multumesc echipei International Leasing!

  Diana Paraoanu
  Director General
  Carbogaz

 • Avem o colaborare foarte buna cu firma International Leasing. Colaboram pe directia finantarii firmei prin piata de capital. Impreuna am avut unul dintre cele mai interesante proiecte ale noastre: incheierea cu succes a primei emisiuni publice de obligatiuni corporative din Romania.
  Am apreciat intotdeauna deschiderea, profesionalismul si initiativa firmei si speram ca si pe viitor sa avem o colaborare la fel de buna.

  Razvan Pasol
  Presedinte
  SVM Intercapital Invest SA