/ Produse / Promotii

Promotii

Valabilitate: 29/11/2012 - 21/12/2012

Rata de platesti, cadou primesti!

Respectand spiritul Sarbatorilor de Craciun care se apropie pas cu pas, si in dorinta International Leasing de a multumi clientilor sai care isi platesc ratele la zi in ciuda conditiilor economice actuale, vom organiza TOMBOLA ”Rata de platesti, cadou primesti!”, prin care vom rasplati 4 dintre clientii nostri cu 4 premii in valoare totala estimata de 6.100 euro (TVA inclus).

Premiile tombolei constau in:

Premiul 1:

Fiat Grande Punto second hand, stare excelenta. Valoare estimata 4.800 eur (TVA inclus)

Detalii premiu 

Premiul 2:

Excursie la ski in Austria pentru 2 persoane. Pachetul include: 3 nopti cazare pentru 2 persoane in regim self-catering in locatia de vacanta Ski Vital (www.skivital.eu) in perioada 28 ian – 31 martie 2013. Se include si transportul extern cu avionul pe ruta Bucuresti – Viena sau Bucuresti – Munich in limita a 300 euro pentru 2 persoane sau echivalentul in numerar pentru transport extern cu autovehiculul. Valoare estimata  600 eur (TVA inclus)

Premiul 3:

Tableta Samsung Galaxy 3G TAB 2. Valoare estimata  500 eur (TVA inclus)

Premiul 4:

O polita RCA pe 12 luni emisa pe numele castigatorului pentru oricare din autoturismele care sunt in utilizarea castigatorului. Polita de asigurare este oferita prin intermediul Credo Insurance Broker si are o valoare estimata de 200 eur (TVA inclus)

Conditia principala a participarii este ca soldul pe client sa fie 0 (zero) la data de 20 decembrie 2012, ora 23:59.

Tragerea la sorti va avea loc pe data de 21 decembrie 2012 cand vor fi desemnati fericitii castigatori ai premiilor puse in joc.

Clientii vor fi instiintati despre rezultatele extragerii prin telefon, email si scrisoare recomandata, cu confirmare de primire si vor fi invitati sa-si ridice premiul castigat de la sediul International Leasing din Bucuresti, sector 1, str. Nisipari, Nr. 25 in termen de 30 de zile de la data desemnarii castigatorilor.

Regulament Tombola

 

In cadrul tombolei "RATA DE PLATESTI, CADOU PRIMESTI", organizata in conformitate cu prevederile art 41 din Ordonanta Guvernului 99/2000, privind comercializarea produselor si serviciilor ide piata, in scop de reclama si publicitate pentru promovarea serviciilor organizatorului, s-a organizat in data de 21 decembrie 2012, tragerea la sorti a premiilor puse in joc.

In urma tragerii la sorti, fericitii castigatori sunt:

Premiul 1

SC MERSEL COMPANY SRL

Premiul 2

SC DICODE SRL

Premiul 3

SC VAHIRUM SRL

Premiul 4

SC VIMAT SRL

 

Felicitari castigatorilor si sarbatori fericite tuturor!


Echipa International Leasing.