/ Investitori / „Winning with Leasing” si „Operating Leases – Unique Benefits & Risks” - cele mai bune seminarii de leasing la nivel international

Investitori

06/06/2013

„Winning with Leasing” si „Operating Leases – Unique Benefits & Risks” - cele mai bune seminarii de leasing la nivel international

Cele doua seminarii de leasing s-au desfasurat la Bucuresti in perioada 4 - 5 iunie 2013 si au fost organizate de Amembal & Associates in parteneriat cu International Leasing.

Acest eveniment a fost sponsorizat de Unicredit Leasing, Omniasig Vienna Insurance Group si Costea Craiciu Attorneys at Law. Parteneri media: Ziarul Financiar si Business Magazin.

Trainerul pentru ambele seminarii a fost Sudhir Amembal (SUA), unul dintre cei mai renumiti specialisti in industria leasingului. Aspectele legate de fiscalitate-contabilitate specifice industriei de leasing din Romania au fost prezentate de Deloitte in calitate de invitat special.

Participantii au apreciat seminarul ca fiind un real succes si speram ca ne vor onora cu prezenta si la evenimentele viitoare.

Cele doua asociații de leasing din Romania ALB - Asociatia Societatilor Financiare si ASLO - Asociatia Societatilor de Leasing Operational au sprijinit aceasta initiativa. Pentru a marca evenimentul, va prezentam fotografia presedintilor asociatiilor: Antoaneta Curteanu, Presedinte ALB, Daniel Ivan, Presedinte ASLO, Bogdan Apahidean, Vicepresedinte ASLO, alaturi de trainer Sudhir Amembal, CEO Amembal & Associates si de Ioana Necula, CEO International Leasing.

Seminar Amembal iunie 2013

Download comunicat