/ Investitori

Investitori

In aceasta sectiune puteti afla ultimele noutati legate de activitatea companiei noastre.

06/06/2013

„Winning with Leasing” si „Operating Leases – Unique Benefits & Risks” - cele mai bune seminarii de leasing la nivel international

Cele doua seminarii de leasing s-au desfasurat la Bucuresti in perioada 4 - 5 iunie 2013 si au fost organizate de Amembal & Associates in parteneriat cu International Leasing.

05/06/2013

Amembal Leasing Seminars in Bucharest, Romania / June 4 and 5, 2013

Amembal & Associates and International Leasing are pleased to announce that Mr. Sudhir Amembal, CEO of Amembal & Associates, will be teaching two of the firm's flagship leasing seminars in Bucharest, 4 & 5 June 2013.

21/09/2012

Winning with Leasing - un seminar de succes

Seminarul „Winning with Leasing” condus de Sudhir Amembal s-a desfasurat la Bucuresti in perioada 18 - 19 septembrie 2012 si a fost organizat de Amembal & Associates in parteneriat cu International Leasing.

18/09/2012

Amembal – Necula in Romania: Seminar de Leasing in Bucuresti

Sudhir Amembal, CEO la Amembal and Associates si Ioana Necula, CEO la International Leasing, anunta formarea unui parteneriat pentru a deservi nevoile specifice ale pietelor emergente, pentru prestarea de servicii de training si consultanta.

 

 

14/06/2012

REORGANIZAREA ŞI RESTRUCTURAREA COMPANIILOR - SOLUŢIE PENTRU RELANSAREA AFACERILOR ACESTORA

 

Ne aflăm într-un context economic dur şi puţin favorabil aplicării şi derulării fără turbulenţe a iniţiativelor de afaceri. Capacitatea de predicţie a evoluţiei acestui climat agitat fiind relativ redusă, există posibilităţi certe ca, atât întreprinzătorul cât şi banca, să se afle la un moment dat în situaţia de a decide asupra oportunităţii continuării afacerii începute. Alţi factori, precum ineficienţa sistemului de management, neadaptarea obiectivelor şi strategiilor la evoluţia pieţei ori la contextul general al mediului de afaceri, ne conduc spre ideea necesităţii monitorizării intrării  firmelor în zonă de risc, pentru a putea preveni situaţiile limită.

10/05/2012

International Leasing sustine Turneul Stradivarius 2012

International Leasing este alaturi de vioara Stradivarius in drumul spre succes, sustinand Turneul Stradivarius 2012.

24/02/2012

International Leasing - premiata pentru Perseverenta la gala „Campioni in business”

International Leasing a primit Premiul pentru Perseverenta in cadrul galei „Campioni in Business”, eveniment organizat de Ziarul Financiar, Enterprise Investors, BCR si asociatia Triple Helix, care recunoaste cele mai dinamice companii cu capital romanesc si antreprenorii care stau in spatele succesului acestor afaceri.

02/09/2011

Buy back: cheia catre o masina noua!

International Leasing lanseaza un nou produs de leasing: buy-back autoturisme. Acum este mai usor decat oricand sa achizitionezi un nou autoturism in sistem leasing, folosind ca avans valoarea vechii masini!

01/07/2011

International Leasing anunta reorganizarea activitatii companiei

International Leasing anunta demararea cu succes a procesului de reorganizare a activitatii companiei. La doar cateva luni de la deschiderea procedurii de insolventa, compania vine cu un nou plan potrivit caruia isi va desfasura activitatea in perioada urmatoare, plan sustinut in unanimitate de partenerii din mediul bancar.