/ Despre noi

despre Romexterra Leasing

ROMEXTERRA LEASING IFN s-a infiintat la inceputul anului 2003.

Misiunea Romexterra Leasing este de a oferi solutia financiara completa, de a raspunde cu profesionalism cerintelor clientilor nostri, dar si de a integra permanent in oferta noastra servicii noi. Echipa noastra detine experienta si expertiza necesare pentru a identifica solutii de finantare adaptate necesitatilor fiecarui client, contribuind astfel la dezvoltarea acestora.

O continua dezvoltare
Cei peste 11 ani de activitate au permis atingerea unor obiective importante in dezvoltarea companiei, care constituie tot atatea repere semnificative in istoria Romexterra Leasing.
• 2003: se infiinteaza ROMEXTERRA LEASING, societate de leasing avand cel mai mare capital social; Romexterra Leasing semneaza primul contract de leasing si devine membru cu drepturi depline al Uniunii Nationale a Scocietatilor de Leasing din Romania (UNSLR) si devine una dintre cele zece societati de leasing din Romania reprezentata la nivelul conducerii colective a UNSLR si mai apoi ASLR.
• 2004: ROMEXTERRA LEASING se gaseste in topul primelor 10 companii de leasing membre ASLR, respectiv intre primele 12 companii ce activeaza pe piata de profil; 
• 2005: portofoliul de contracte a depasit 35 milioane euro; se deschid primele puncte de lucru in Braila, Oradea, Cluj Napoca, Targu Mures si in perspectiva la Constanta.
• 2013: Romexterra Leasing isi schimba actionariatul si sistemul de management; 
• 2014: se urmareste gasirea de parteneri strategici pentru dezvoltarea produselor financiare.